GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
TIS
14
NOV

Social Innovation Summit 2017

Datum: 14-15 nov 2017
Tid: 08.30-16.00
Plats: Slagthuset, Jörgen Kocksgatan 7A, Malmö

Social Innovation Summit är Sveriges årliga mötesplats för social innovation. Här samlas entreprenörer, förändringsagenter, investerare, innovatörer, politiker och beslutfattare från alla samhällssektorer för att tillsammans skapa nya lösningar på stora samhällsutmaningar.

Här möter du intressanta exempel från de som är i framkant inom området, experter från hela världen och ett dynamiskt program med spännande, parallella spår och teman som just nu är högaktuella i Sverige och globalt.

Under två dagar identifierar vi framtidsfrågor, arbetar på tvärs över sektorer och utvecklar gemensamt ny kunskap om social innovation. Lyssna på spännande föreläsare, möt innovativa och konkreta exempel på social innovation, engagera dig genom att delta i workshopar och rundabordssamtal, nätverka och inspirera i Summit Salongen.
Social innovation handlar enkelt uttryckt om att hitta nya lösningar på samhällsutmaningar, gärna genom att skapa nya relationer och brygga över sektorsgränser. För att göra ämnet mer greppbart har vi valt Creating Value som årets tagline.

Aktiviteten arrangeras av Mötesplats Social Innovation vid Malmö högskola, Malmö högskola, Malmö stad, Tillväxtverket, Forte, SEB.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1416

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.