GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
TIS
7
NOV

Steget till eget – Special: Immaterialrätt – ett sätt att öka värdet på ditt företag

Datum: 7 nov 2017
Tid: 17.30-20.00
Plats: Rödtornet, Storgatan 31, Vadstena

På Steget till Eget Special får du som är ny företagare möjlighet att få ytterligare kunskap som du kan ha nytta av i din roll som företagare. Höstens seminarium har temat Immaterialrätt och vår samarbetspartner Awapatent är föredragshållare.

Informationsträffen är kostnadsfri och både du som står inför företagsstart och du som drivit ditt företag under några år är välkomna att delta. Även våra samarbetspartners är välkomna att delta på Steget till Eget Special.

På kvällens träff går Awapatent igenom grunderna inom immaterialrätten (IP=intellectual property), vilka typer av skydd det finns (t ex varumärkes- och patentskydd), hur man gör och vad ska man tänka på. Vi kommer att prata om värdet av immateriell egendom, samt varför det kan vara bra att lägga upp en IP-strategi tillsammans med sin affärsplan.

På kvällens träff ges också några praktiska exempel och case kring hur man kan använda sig av immaterialrätt för att öka värdet hos företaget, maximera vinsten eller hålla konkurrenterna borta.

På Steget till Eget Special får du information som vi på NyföretagarCentrum vet att du som företagare har nytta av att känna till i din företagarroll. Dessutom har du naturligtvis möjlighet att ställa frågor och utöka ditt nätverk!

Aktiviteten arrangeras av Region Östergötland.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1404

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.