GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
TIS
21
NOV

Kunskapsdagarna

Datum: 21-22 nov 2017
Tid: 09.00-15.45
Plats: Svenska Mässam, Mässans Gata / Korsvägen, Göteborg

Vi på PwC vill bidra till din verksamhets utveckling och därför arrangerar vi årligen våra Kunskapsdagar på Svenska Mässan i Göteborg.

Program:

Anders Hansen, överläkare i psykiatri, berättar om hur den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan. Fysisk aktivitet är medicinen vi glömde för att ingen tjänade pengar på den. Träning påverkar koncentrationen, minnet, sömnen, kreativiteten och stresståligheten – till och med din personlighet och intelligens. De positiva effekterna av att röra på sig är så omfattande att man faktiskt kan kalla dem för en mental uppgradering. Anders har skrivit böckerna ”Hälsa på recept” och ”Hjärnstark”.

Robert Karjel, stridspilot och författare berättar om hur man får en organisation likväl som den enskilde medarbetaren att framgångsrikt möta nya uppgifter trots svåra yttre och inre förhållanden. Han visar hur ledare skapar framgångsrika organisationer genom att skapa drivkraft hos individen och hur man går från den enskildes rädsla att misslyckas, till en gemensam känsla av att vilja uppnå något stort. Robert visar med konkreta exempel hur lagsamverkan åstadkoms och hur beslutsprocesser under press kan förstås och underlättas.

Därutöver erbjuder vi seminarier inom en mängd spännande områden som vi tror är viktiga för både stora och små verksamheter inom privat, offentligt och ideellt företagande.

Aktiviteten arrangeras av PwC.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1416

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.