GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
TIS
14
NOV

Välkommen till finalen av Innovate Passion

Datum: 14 nov 2017
Tid: 15.00-18.30
Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm

Innovate Passion - framtidens innovation föds ur passion

Var med och delta i höstens bästa trendspaning den 14 november. Vad handlar morgondagens nya utbildningar och yrken om? Vilka nya teknikområden är på gång? Vi har tagit reda på det genom satsningen Innovate Passion – där passion står i centrum för att lyfta unga tjejers innovationskraft.

På 13 platser i Sverige har tjejer samlats under året för att utveckla nya teknikområden och yrken utifrån sina intressen och passioner. Den 14 november tävlar de bästa idéerna från de regionala eventen mot varandra i Stockholm.

Tekniska utbildningar och branscher har svårt att attrahera unga kvinnor. Innovate Passion vänder på perspektivet och utgår ifrån tjejers innovationskraft med utgångspunkt i deras intressen och passioner, istället för att försöka locka eller attrahera dem till befintliga tekniska utbildningar eller yrken.

Eventen har fokuserat på mode, film, scenkonst, dans, heminredning, hästsport, hälsa, livsstil, skönhet och bloggande/vloggande. Idéerna har tjejerna utvecklat tillsammans med forskare, affärsutvecklare, entreprenörer och andra kunniga inom teknik, naturvetenskap och digitalisering.

Vi vill gärna bjuda in dig då vi tror och du och dina nätverk kan inspireras och bidra med kunskap under finalen av Innovate Passion.

Aktiviteten arrangeras av Vinnova.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1416

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.