GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
TIS
6
NOV

Bygglogistik for en fungerande stad

Datum: 6 nov 2018
Tid: 10.00-15.00
Plats: IFK Norrköping, Konferens & restaurang, Ektorpsgatan 1, Norrköping

Välkomna till ett seminarie i Norrköping den 6 november 2018 som syftar till att belysa bygglogistiken i ett ”Cityperspektiv”, att berätta om vad som pågår, låta olika intressenter komma till tals, samt att skapa kontakter och öka medvetenheten om hur vi tillsammans kan bidra till stadsutveckling med minskad växtvärk.

Det byggs som aldrig förr i våra städer men faktum är att städer ständigt utvecklas – förändring är normaltillståndet och inte ett undantag. Ändå förhåller vi oss ofta till enskilda projekt som en avgränsad störning som man får leva med. Och störningar blir det när många projekt ska drivas, samtidigt som staden ska leva sitt dagliga liv, människor resa till arbeten, företag få sina leveranser och kunderna hitta in i butikerna.

Både Linköping och Norrköping står inför mycket utmanande stadsomvandlingsprojekt de närmaste tio-femton åren med ett intensivt byggande, vilket riskerar att skapa allvarliga störningar i städerna. Samtidigt växer kunskaperna på många håll om hur man kan bli bättre på samordning, att styra byggflöden och planera för att minska störningar.

Vi har ett unikt läge i Östergötland nu och vi kan göra någonting riktigt bra, både för att minska störningarna men också för att sätta Östergötland på kartan. Det finns mycket kunskap i regionen, inte minst på Linköpings Universitet och på Visualiseringscenter.

Seminariet vänder sig till dig som jobbar med de här frågorna operativt eller behöver se möjligheter och få bättre förståelse för komplexiteten, såsom politiker, tjänstemän, näringsliv, byggare, transportörer etc. Förutom föredragningar kommer vi att arrangera diskussioner där alla deltagare får möjlighet att föra fram och diskutera olika perspektiv.

Logistikkluster Östergötland är ett utvecklingsprojekt med syfte att etablera en gemensam arena för logistikföretag och logistikfrågor i Östergötland.

Aktiviteten arrangeras av Region Östergötland.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1416

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.