GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
ONS
14
NOV

Idétävling med Drivhuset och Ihus

Datum: 14 nov 2018
Tid: 12.15-13.15
Plats: Drivhusets Kontor, Klostergatan 10, Uppsala

Öva på din kreativitet, lös en skarp utmaning, knyt kontakter och var med och forma framtidens arbetsplatser i Uppsala! Välkommen till en idétävling under Global Entrepreneurship Week med Ihus som caseleverantör.

VAR MED OCH SKAPA FRAMTIDENS ARBETSPLATS
Drivhusets partner Ihus är i full gång att omvandla anrika Nymans Cykelfabrik till en modern, flexibel och miljövänlig arbetsplats, men nu behöver de din hjälp! Ihus vill veta hur dagens unga entreprenörer vill arbeta, i vilka miljöer och vad är viktigast för att de ska trivas? Vi söker därför nu en grupp studenter, unga entreprenörer och startups som vill vara med och påverka och forma framtidens arbetsplats i centrala Uppsala.

TÄVLA UNDER TVÅ TILLFÄLLEN
Under två tillfällen, den 14 november och 4 december, ger vi dig tips och metoder för caselösning, idégenerering och pitchteknik. Dessutom ges en introduktion till tävlingsämnet och experter finns på plats för att bidra med sakkunskap. Inga förkunskaper behövs. Ni delas in i grupper och ni har sedan de två tillfällena på er att jobba med er lösning. Dessutom finns möjlighet att få feedback på sin presentation av affärsutvecklingsexperter. Att medverka kostar ingenting och alla studenter och unga entreprenörer är välkomna att anmäla sig. Lunch den 14 november samt fika vid båda tillfällena ingår.

VINN ÄRA, KUNSKAP OCH PRESENTKORT
Ihus ligger bakom årets idéutmaning och förslagen som tas fram kommer att fungera som underlag för det fortsatta arbetet med utvecklingen av Ihus fastigheter. Årets vinnarlag kommer att vinna presentkort värde 500 kr.

En fantastisk möjlighet att öva på att lösa en skarp utmaning, bygga erfarenhet, skapa nya kontakter och referenser för arbetslivet och såklart ha roligt!


NÄR: 14 november, kl 12:15-13:15, och 4 december, kl. 14:00-16:30.
VAR: 14 november – Drivhuset, Klostergatan 10, 4 december – Ihus.

Aktiviteten arrangeras av Drivhuset Uppsala, Ihus.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1218

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.