GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
TOR
29
NOV

Smartare Industri

Datum: 29 nov 2018
Tid: 08.30-17.15
Plats: Munchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm

Årets mötesplats för alla som jobbar med utveckling på Sveriges industriföretag

Under denna dag kommer vi att utbyta idéer samt inspireras av de senaste innovationerna för att bli mer framgångsrika i våra egna utvecklingsprojekt.
På Smartare Industri blir du uppdaterad om de senaste metoderna och verktygen samt du får träffa experterna i branschen som kan hjälpa dig med innovationsprojekten i ditt företag. Vi ger dig helt enkelt rätt förutsättningar för att forma nya hållbara affärsidéer baserat på ny digital teknik och vill inspirera dig kring möjligheterna med ny teknologi. Efter denna dag får du med dig hur du praktiskt kan gå tillväga för att höja innovationsnivån och arbeta smartare. 

5 ANLEDNINGAR TILL VARFÖR DU INTE VILL MISSA SMARTARE INDUSTRI 2018

UTVECKLA DITT NÄTVERK – Under Smartare Industri får du möjlighet att delta i workshops, träffa andra utvecklare och prova på att samarbeta med andra för att gemensamt komma fram till lösningar utifrån era olika erfarenheter och idéer.
PRAKTISKT PROVA PÅ – På Smartare Industri kan du testa design-verktyg för att utveckla din produkt (”design thinking”) och verktyg för effektiv användning av knappa resurser (”lean management”). Här får du de viktigaste verktygen hur du ska tänka under designprocessen och därmed bli effektivare i ditt arbete när du ska ta fram innovationer och nya lösningar.
INBLICK I ANDRAS UTMANINGAR – Du får höra om de stora företagens utmaningar och jobba med dem i workshops. Genom att lära av deras misstag och vilka lösningar som finns så skapas möjligheten för dig att effektivisera din egen innovationsprocess och identifiera hur ditt företag kan skapa nya värden.
BOOSTA DIN FÖRÄNDRINGSRESA – Här har du massor med lärdomar att hämta hur andra företag använder digital teknik som medel för att utveckla sin verksamhet och sina produkter och vilka samarbeten de har haft för att hitta nya lösningar. Du får dessutom kunskap om hur din förändringsresa kan få stöd även efter den 29/11.
NYA INSIKTER OCH INSPIRATION – Det finns anledningar till varför vi har valt ut just våra talare. Vi har bjudit in inspirerande och kunniga individer som arbetar med innovation på nya sätt. På Smartare Industri kommer de dela med sig av konkreta erfarenheter för att bli ännu framgångsrikare och effektivare.

Aktiviteten arrangeras av Stockholmsmässan, KTH, Sveriges Ingenjörer, RISE, IUC.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1403

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.