GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
TOR
22
NOV

Frukostmöte: Utveckla er affärsmodell med digitalisering och ny teknik

Datum: 22 nov 2018
Tid: 07.30-10.00
Plats: RISE SICS Västerås AB, Stora Gatan 36, Västerås

Har ni precis inlett er digitaliseringsresa eller vill utvecklas och fördjupa digitaliseringsarbetet?

Är ni osäkra på vilket steg ni ska ta härnäst eller vilket teknikområde ni ska satsa på? Ni är inte ensamma! Begreppet digitalisering är fortfarande luddigt och svårt att greppa. Många talar om hur viktigt det är, men inte hur man ska gå tillväga.

När ni som företag och organisationer digitaliserar era processer och produkter kommer det att finnas möjligheter att skapa nya affärer, tjänster och produkter. Vi kommer i detta seminarium titta på hur man kan skapa ett erbjudande och koppla detta till en intäktsmodell som är anpassad för en eller flera olika typer av kunder. Dessutom kommer vi att presentera några trender som påverkar erbjudanden och intäktsmodeller på ett banbrytande sätt. Exempel på sådana trender är delningsekonomi och gratiserbjudande som ingång till ett affärsförhållande.

Agenda
07.30 Frukost serveras
07.45 Inspirationsföreläsning
08.30 Workshop
10.00 Avslut

Digitaliseringshandbok som medskick
Efter seminariet kommer du att få ett DigiDIY-kit (en gör-det-själv-handbok) som hjälper dig att komma igång eller fördjupa digitaliseringsarbetet i din verksamhet på egen hand efter seminariet.

Om DigiDIY
DigiDIY är ett Vinnovafinansierat projekt med syfte att sprida kunskap om och goda exempel för digitalisering, samt att tillhandahålla ett DIY-kit för digitalisering så att organisationer enklare kan göra arbetet själva. Projektparter är byBrick Interface, RISE SICS Västerås och RISE Interactive Piteå. Projektet riktar sig främst till industrin men även andra med intresse av området är välkomna att delta.
Parterna har lång erfarenheter av att arbeta med projekt inom industrin. Case från Scania, ABB, Volvo, Epiroc, HIAB, Boliden, SSAB och Smurfit Kappa lyfts under seminarieserien och i kittet som goda exempel och inspiration.

Seminarieserie i tre delar
Detta är den tredje och sista delen av tre seminarier i projektet DigiDIY. Du är välkommen att delta kostnadsfritt på alla tre tillfällen, eller endast välja det som är av intresse för dig just nu. Frukostmötet arrangeras även i Boden.

Aktiviteten arrangeras av RISE, byBrick Interface.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1297

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.