GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
ONS
28
NOV

Frukostföreläsning "Varumärket & Den Lönsamma Mångfalden"

Datum: 28 nov 2018
Tid: 08.00-09.30
Plats: K22, Krukmakargatan 22, Stockholm

Mångfald är lönsamt. På alla sätt. Det kommer Sara Skullered från Mångfaldsakademien att leda i bevis på vårt gemensamma frukostseminarium ”Varumärket & Den Lönsamma Mångfalden”. Mångfaldsakademien hjälper företag att bli mer effektiva och konkurrenskraftiga genom ökad mångfald och ett mer inkluderande arbetsklimat. Det skapar både framgångsrika företag och, som bonus, ett hållbart, välmående och integrerat samhälle. Det vinner alla på.

Ämnet är lika aktuellt för ett enmansföretag som för ett företag med flera anställda. Hur kan det vara möjligt? Jo, för att mångfald och inkludering är något som kan användas aktivt i såväl produktutveckling som i själva affären. Med mångfald så menar vi ”olika” och ”annorlunda”, snarare än att begränsa eller fokusera på en specifik diskrimineringsgrund. Du vet väl att ett företag med mångfald gör 30% bättre ifrån sig än andra företag?

Undertecknad kommer visa att inget varumärke i längden kan växa sig starkt utan en positiv människosyn. Det märks om en organisation är cynisk och brister i mänsklighet. Med empati, hjärta, struktur och uthållighet skapas lönsamma företag som bygger starka relationer. Mångfaldsakademien vet vägen dit.

Aktiviteten arrangeras av Stolt Kommunikation.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1403

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.