GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
TOR
21
NOV

Hållbarhetsdagen 2019

Datum: 21 nov 2019
Tid: 08.30-12.30
Plats: Havet/Café Campus, Astrid Lindgrens gata 2A, Norrtälje

Hållbarhetsdagen arrangeras för andra året i rad! En inspirerande halvdag med fokus på hållbart entreprenörskap. I år lyfter vi ämnet cirkulär ekonomi.

Alla pratar om det. Men vad betyder cirkulär ekonomi egentligen? Vilken roll spelar cirkulära affärsmodeller i utvecklingen av nya företag? Nu gäller det för traditionella företag att hänga med, och för nystartsföretag att haka på. Möjligheterna är oändliga!

Vill du veta hur? Då är det här en dag för dig! Du får höra om andra som har startat och driver företag med hållbarhet i fokus. Och du får veta mer om affärsmodeller och finansiering av cirkulära idéer!

Kom till Hållbarhetsdagen för ny kunskap, insikter och inspirerande exempel på cirkulära lösningar! Boka din plats redan nu för att inte gå miste om denna högst aktuella temadag! Kostnadsfri entré och lunch!

Förmiddagen består av seminarier med inbjudna talare samt intervjuer med företag/goda exempel. Därefter äter vi lunch gemensamt på restaurang Culinar. Under eftermiddagen finns möjlighet att stanna kvar för att djupdyka i ditt specifika intresseområde – delta i en temagrupp, avsätt tid för cirkulärt prat med branschkollegor eller bolla din idé på speed-rådgivning hos Coompanion!

Aktiviteten arrangeras av Coompanion, Campus Roslagen, Roslagens Sparbank.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1404

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.