GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
TIS
5
NOV

Affärsfrukost – Hur kan den offentliga affären utvecklas till en motor för innovation?

Datum: 5 nov 2019
Tid: 07.30-08.30
Plats: Norrköping Science Park, Laxholmstorget 3, Norrköping

Sverige står inför stora samhällsutmaningar. För att möta dem krävs modet att tänka och agera nytt. Ett av svaren ligger i att öka innovationsutrymmet i den offentliga affären genom en tydligare målinriktad dialog mellan det offentliga och näringslivet. Men hur går man tillväga och var börjar man?

Norrköpings Science Park bjuder in till ett frukostseminarium tillsammans med Dialogmakarna med fokus på hur den offentliga affären kan utvecklas till en motor för innovation.

Seminariet vänder sig till dig som arbetar i offentlig verksamhet och som vill tänka och göra nytt i de upphandlingar ni genomför. Seminariet vänder sig också till dig som vill få mer kunskap och insikt i hur du kan utveckla dina affärer med offentliga köpare. Oavsett roll så får du ta del av insiker och exempel på vad du kan göra för att driva innovation genom offentliga affärer.

Under seminariet får vi lyssna på Niklas Tideklev som är medgrundare och innovationsledare på Dialogmakarna. Niklas har en bakgrund från flera statliga myndigheter, senast Upphandlingsmyndigheten där han ansvarade för innovationsprocesser kopplat till inköpsprocesser.

Aktiviteten arrangeras av Norrköping Science Park.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1409

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.