GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
TIS
5
NOV

Digitalisering – Det nya gröna för fastighetsägare

Datum: 5 nov 2019
Tid: 08.30-10.00
Plats: Cleantech Park, Gjuterigatan 1C, Linköping

Fastighet- och servicesektorn står idag för cirka 40 % av Sveriges totala energianvändning. Samtidigt kan smarta digitala lösningar bidra till att minska och effektivisera fastigheters energianvändning och inte minst förenkla vardagen på många sätt.

Under hösten 2019 sätter vi fokus på energieffektivisering och digitaliseringens möjligheter och vad du som fastighetsägare/BRF kan göra för att minska energianvändningen.
Fastighetsägarna, Energieffektiviseringsföretagen (EEF) och Energikontoret Östergötland bjuder vi nu in till ett seminarie med syftet att öka kunskapen och ge inspiration.

Digitalisering – Det nya gröna för fastighetsägaren

Vi kommer att få träffa företagen Envista och Power2u som visar lite olika sätt att använda digitala plattformar för få liv i de stora mängder data som vi kan använda för att fatta rätt beslut när det gäller bl.a. energieffektivisering.

Hur kan digitala system hjälpa mig som fastighetsägare att bättre förstå energieffektiviseringspotentialen i fastigheten. Detta kan göras genom att visualisera energianvändning i fastigheterna för att välja rätt bland prioriterade åtgärder.

Annat kan vara system för att reducera och optimera sin värme- och elförbrukning med hjälp av AI-baserade optimeringslösningar, samtidigt som fastigheterna agerar tillsammans som vinstgenererande energitillgångar för en hållbar stad och ett klimatneutralt energisystem.

Aktiviteten arrangeras av Energikontoret Östergötland, Fastighetsägarna, Energieffektiviseringsföretagen.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1404

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.