GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
TIS
5
NOV

Lunchträff i Finspång med Almi, Nyföretagarcentrum och Företagarna!

Datum: 5 nov 2019
Tid: 11.30-13.30
Plats: Joan´s Café & Bistro, Bergslagsvägen 7, Finspång

Vi vill bjuda in dig som företagare i Finspång med omnejd till en lunchträff. Vi tycker att du har ett intressant företag och vi hoppas att vi kan vara intressanta för dig. Vi har länge arbetat med tillväxtföretag, det har gett oss en unik erfarenhet av de utmaningar som tillväxtföretagande innebär. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas.

Vill du att ditt företag ska vara lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? Har du eller dina anställda idéer kring utveckling som ni inte hinner ta tillvara på? Har ni utmaningar som ni vill ha andras synpunkter på?

Kom och lyssna till hur ditt företag kan utvecklas för att skapa möjligheter till framgångsrika affärer och tillväxt. Tillsammans kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.

Ta chansen att dra nytta av våra erfarenheter och nätverka med företag i din närhet.

Träffen är en del av Smart Tillväxt, som är ett affärsutvecklingsprojekt för hållbar tillväxt i små och medelstora företag i Östra Mellansverige. I projektet ska fler företag dra nytta av regionens prioriterade områden för smart specialisering, och fler företag etablera sig på en internationell marknad. Projektet utvecklar även nya metoder för framgångsrik affärsutveckling. Projektet finansieras av Almi, Region Östergötland och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond.

Aktiviteten arrangeras av Almi, Företagarna, NyföretagarCentrum.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1404

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.