GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
ONS
6
NOV

– Är du en av de 65 procenten? Lunchföreläsning kring ledarens roll i digitaliseringen

Datum: 6 nov 2019
Tid: 11.30-13.00
Plats: Nethouse, Platensgatan 10b, Linköping

Är du en av de 65 % nordiska ledare som förstår att digitalisering är ett måste och har påbörjat resan men tycker att det är svårt att förstå exakt HUR det ska gå till? Digitalisering genomsyrar hela verksamheten, inte bara IT och kommunikation. Digitalisering handlar om att framtidssäkra bolaget och öka företagets hälsa. Ett välmående företag möter sina kunder med ett attraktivt erbjudande och är en arbetsplats där medarbetarna utvecklas och presterar, digitalt som analogt. Det är många faktorer som spelar en viktig roll och vi vet att digitalisering ”på riktigt” skapar nya förutsättningar och ökad konkurrenskraft. Finns det en genomarbetad, långsiktig strategi som hela organisationen kan orientera sig efter? Behandlas digitala och icke-digitala strategifrågor på samma bord, eller behandlas de som två olika saker? Skapar ni möjligheter för medarbetarnas utveckling och prestation? Hur mår ni på er digitala resa?

Lunchen tar dig från oklarhet till klarhet för vilken roll du spelar i digitaliseringen. Du får också insyn i hur andra bolag lyckats med affärsutveckling genom teknik men också konkreta förslag på hur ni tar era verksamheter till nästa steg.

Föreläsningen leds av:
Fredrik Hörnström, konsult inom affärs- och verksamhetsutveckling med stark förankring i tekniken.
AnnSofie Bott, konsult inom affärs- och verksamhetsutveckling med många års erfarenhet av förändringsledning och digital transformation.

Aktiviteten arrangeras av Nethouse.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1404

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.