GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.
ONS
6
NOV

Fika for Change

Datum: 6 nov 2019
Tid: 12.30-15.00
Plats: Creactive, Science Park Mjärdevi, Teknikringen 7, Linköping

Vi tror att utveckling och innovation är viktigt för dig i ditt arbete.

Därför vill vi välkomna dig till en eftermiddag i Linköping på temat ”Innovation through collaboration” och en möjlighet att uppleva det framgångsrika dialogkonceptet Fika for Change. Vi inleder med ett samtal om att skapa förutsättningar för innovationskultur genom att bygga tillit, överbrygga stuprör och generera lärande. Därefter är det dags att Fika for Change där du får möjlighet att skapa nya relationer. Självklart bjuds du på fika.

Fika for Change är dialogkonceptet som bygger innovationskultur genom att överbrygga stuprör och hierarkier liksom skapar relationer mellan människor. Bakom konceptet står Radicle med Mathilda Hult och Fanny Bergström Buller. Entreprenörerna som efter många år av arbete som konsulter i komplexa samverkansprocesser såg behovet av att designa en metod som stärker innovationskapacitet i samhälle och organisationer på ett enkelt och kvalitetssäkrat vis, utan konsulter och post-it-lappar.

I dagsläget har över 1500 personer Fikat for Change, däribland Skill, Telia, Malmö Stad, Bonnier, Innovatum Science Park, Svensk-amerikanska handelskammaren, Göteborgs Stad, YRGO, Drivhuset m.fl.

Aktiviteten arrangeras av Radicle.

publik

Bidra till GEW!

Arrangerar ni en aktivitet på temat entreprenörskap och innovation, under november 2019?

Registrera den här
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1416

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.