GEW
GEW
Under GEW 2016 genomfördes 337 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de mer än 25 000 deltagare.

Att vara en GEW-partner

För att bli GEW-partner behöver er organisation registrera er/a aktivitet/er som ni genomför under november månad. Aktiviteten ska beröra temat entreprenörskap och innovation.

Exempel på aktiviteter är mindre och större seminarier, föreläsningar eller runda-bordssamtal. Det finns inga strikta regler kring formatet. Det kan vara en redan inplanerad aktivitet som ni registrerar. Alternativt passar ni på att arrangera en aktivitet i november nu när ni får möjlighet till kostnadsfri synlighet. Din organisations medverkan bidrar till att lyfta upp entreprenörskap och innovation i Sverige.

Det här gör ni:

  • Ha med en flyer/affisch om GEW på er aktivitet. Vi på ESBRI skickar den till er.
  • Tydliggör att er aktivitet är en del av Global Entrepreneurship Week. Exempelvis genom att skriva ut det i text eller lägga dit GEW-loggan i inbjudan.
  • Meddela oss efter genomförd aktivitet om antalet deltagare på aktiviteten.
  • Gärna skicka oss bilder eller filmer (av bra kvalitet) från ert evenemang.

Det här gör vi:

  • Synliggör GEW-kalendariet (där din organisations aktivitet är listad) i alla våra digitala kanaler (flera tusen följare) före och under GEW-veckan, 12–18 november. Tanken med det är att locka deltagare till er aktivitet.
  • Lyfter fram en rad olika GEW-evenemang och organisationer som vi anser är av särskilt stor betydelse för svenskt entreprenörskap. Detta gör vi med bilder, filmer och text i vår blogg, Facebook, Twitter och tidningen Entré (18 000 exemplar).
facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

170

dagar är det kvar till GEW 2018.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2018 genomförs GEW 12-18 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.