GEW
GEW
Under GEW 2018 genomfördes nästan 250 aktiviteter i Sverige. Tillsammans hade de runt 17 500 deltagare.

Om GEW

GEW Sverige är en del av Global Entrepreneurship Week (GEW). 2018 medverkade 170 länder i GEW och flera miljoner människor engagerade sig på olika sätt.

Under en vecka samlas miljontals besökare runt hela världen i vad som bäst kan beskrivas som en ständigt växande entreprenöriell rörelse – för att skapa nya idéer, och hitta nya sätt att göra saker på. GEW skickar under en vecka en global uppmaning: Att inspirera till entreprenörskap och innovation, och att sätta avtryck.

18-24 november 2019 sammanför GEW människor över hela världen genom lokala, nationella och globala aktiviteter som syftar till att uppmärksamma entreprenörskap, innovation och kreativitet. Entreprenörer, pedagoger, studenter, ungdomar och beslutsfattare deltar i en stor rad aktiviteter – allt från enskilda möten till storskaliga konferenser.

ESBRI har från och med våren 2013 tagit över som svensk värd för GEW. Genom detta initiativ vill vi inspirera nästa generations entreprenörer och samhällsutvecklare.

Vår ambition är att involvera en bred skara av aktörer och organisationer som gör att vi kan genomföra aktiviteter riktade mot tre målgrupper: barn/skola/unga, nyblivna entreprenörer och organisationer inom näringslivsutveckling. Vi vill lyfta fram den stora flora av aktiviteter som redan i dag finns ute i landet.

För dig och din organisation är det ett utmärkt tillfälle att markera er närvaro och ert engagemang i dessa viktiga frågor. Genom att engagera er som partner och genomföra minst en aktivitet under perioden 18-24 november får ni stor synlighet via GEW. Era aktiviteter marknadsförs tillsammans med övriga på denna webbplats, och blir en del av Global Entrepreneurship Week i Sverige.

Att gå in som partner i GEW är helt kostnadsfritt. Det enda vi ber om är att ni nämner att er aktivitet är en del av GEW Sverige 2019 när ni genomför den.

GEW har arrangerats varje år sedan 2008. Målet är att bidra till att skapa en kultur där entreprenöriell aktivitet, på alla nivåer och i alla sammanhang, betraktas som en positiv kraft som kan påverka såväl ekonomiskt som socialt välstånd.

facebookBli ett fan av Global Entrepreneurship Week Sweden på Facebook.

-1416

dagar är det kvar till GEW 2019.

ESBRI är värd för GEW i Sverige.

2019 genomförs GEW 18-24 november.

!
TwitterTwittra om GEW med #gewswe och följ GEW_Sweden.